OM TINA

TINA JARPE

MÅNGKREATÖR

FORMAD AV LIVET!

Uppväxten var inte alltid den lättaste och skolan gick inte så bra. Vid 22 års ålder återvände jag till komvux trots att jag gått gymnasiet.

Fick börja om från första klass i svenska och engelska pga bristande kunskap, vart några år där. Därefter utbildningar inom media.

Har genom åren förstått att jag har väldigt mycket energi och gillar att vara sysselsatt med olika saker.


Vi går våra vägar och gör våra val i livet som senare leder oss vidare. Min sociala kompetens, mitt driv och personligheten passade perfekt i jobbet som skolfotograf och jag var även en av de bästa. Skolfotot var även avgörande för starten av mitt egna företag år 2007 som var ett mål i livet då. Det tunga budbilsjobbet efter gymnasiet tillsammans med andra jobb ute på vägarna tog mig sen till radion som trafikreporter.


 Det jag lärt mig är att hårt arbete lönar sig, bara man lyssnar på sin kropp och vilar den mellan varven. Jag tror på att man genom livet ska försöka utvecklas, jobba med sig själv och hålla huvudet igång. Försöka se det positiva i allt som går för att bli en galadare person. Ja och ha roligt och trevligt så ofta man kan och på så sätt samla på sig fina och bra minnen.

FAKTA


Namn Tina Jarpe


Född 1978


Stjärntecken Vattuman


Familj Mamma, pappa och 7 st syskon.


Intressen Skapa och bygga saker i dess alla former, mat, resa, fotografera närbilder, fiska.


Uppväxt Född och uppvuxen i Tyresö.


Egen företagare: www.jarpe.se eller www.fotografentina.se


Anställningar: Sveriges Radion, Trafikreporter.